Kvitnúce sakury na Fraňa Mojtu

detail-sakurabrankadomy-pod-sakuramifrana-mojtujar-na-frana-mojtujar-v-rukachjarna-ulicaknihkupectvo-frana-mojtukostol-frana-mojtu-jarlupene-na-cestemagnolia-frana-mojtu-jarmagnolia-frana-mojtuorgovan-frana-mojtupalarikovaparkovanie-frana-mojtusakura-frana-mojtusakura-na-cestesakura-franasakury-frana-mojtusakury-frana-mojtu-nitrasakury-na-frana-mojtu-nitrasakury-na-frana-mojtusakura-orgovanulica-frana-mojtuznacky-frana-mojtuvychod-frana-mojtuvychod-slnka-detail-na-sakuruvychod-slnka-frana-mojtu-nitravychod-slnka-frana-mojtuvychod-slnka-na-frana-mojtuvychod-slnka-za-sakurouzastavka-frana-mojtuvychod-slnka

Sama som neverila, že sa mi v sobotné ráno podarí vstať spolu s vychádzajúcim slnkom, pretože sobotné rána sú zväčša lenivé, posteľné, knižné. No túžba po prechádzke pod legendárnymi (a možno už aj trochu opozeranými, no stále krásnymi) zakvitnutými sakurami ma hnala, bolo skoré ráno, mesto a jeho ulice prázdne, vzduch chladný, no voňal jarou, lupene sa povaľovali po asfaltovej ceste, slnko postupne vychádzalo a jeho svetlo bolo stále ostrejšie, a teplota príjemnejšia.

Ulica Fraňa Mojtu na jar je moja láska. A veľká spomienka na mnohé príbehy. A to mám rada, veľa príbehov si spájam práve s miestami, vôňami, farbami, svetlom, atmosférou danej chvíle.

13 thoughts on “Kvitnúce sakury na Fraňa Mojtu

  1. Kamila Andree píše:

    Dlouho jsem neviděla kouzelnější jarní fotky! Nádherné!
    Miluji celý tvůj blog, tajně obdivuji všechny ty sluncem zalité analogové zázraky.
    Doufám, že se k tomu taky jednou dostanu a naučím…

    Páči sa mi

  2. Spätné upozornenie: Faves from 2016 | jana mARTish

Pridaj komentár